Algemene Voorwaarden

Ons team heeft als doel om SnappCab zo goed mogelijk bij uw wensen aan te laten sluiten. Omdat wij onze relatie met u zeer waarderen, vinden wij het belangrijk dat de Algemene voorwaarden met betrekking tot het gebruik van SnappCab helder en inzichtelijk zijn. Het volgende is van toepassing op ieder van onze gebruikers van ons platform.


1. Reikwijdte en definities

Deze Algemene voorwaarden zijn van toepassing op uw gebruik van Snappcab.nl en Snappcab.eu.

Door gebruik te maken van ons Platform accepteert u deze Algemene voorwaarden volledig. Indien u niet akkoord gaat met alle Algemene voorwaarden is het u niet toegestaan gebruik te maken van ons Platform .

SnappCab.nl is een gratis platform voor haar aanbieders van diverse Transport mogelijkheden.

Let wel: wij bieden geen garanties of aansprakelijkheid over de diensten die op ons platform worden geplaatst. Daarom zal bij een overeenkomst nooit onze aansprakelijkheid kunnen worden toegeschreven.


2. Over Ons

De diensten die op Snappcab.nl worden aangeboden zijn puur om vraag en aanbod bij elkaar te brengen. Wij zijn daarom ook dit platform gestart om ervoor te zorgen dat er zo min mogelijk onnodig autoverkeer rondrijdt.

U kunt contact met ons opnemen via ons contactformulier.


3. Berichtgeving

Wij kunnen het e-mailadres dat u bij het aanmaken van een account heeft opgegeven gebruiken om u informatie over het platform te sturen.

U bent ervoor verantwoordelijk dat uw registratie-informatie bij Snappcab.nl juist, accuraat, geldig en up-to-date is. U bent verantwoordelijk voor het handhaven van de veiligheid van uw gebruikersnaam en wachtwoord.


4. Toegang tot onze diensten

U bent verantwoordelijk voor het nemen van de nodige maatregelen om toegang tot onze dienst te verkrijgen. U bent er ook verantwoordelijk voor dat personen die via uw internettoegang gebruik maken van onze diensten op de hoogte zijn van deze voorwaarden en zich hieraan houden.

Snappcab.nl biedt alleen ondersteuning via e-mail. Snappcab.nl is een self-service systeem, wat inhoudt dat onze klanten het systeem met behulp van documentatie zelf opzetten. Voor hulp bij technische problemen of incidentele vragen over specifieke instellingen, kunt u contact opnemen met ons via het contactformulier. U bent verantwoordelijk voor het waarborgen van de juistheid van de informatie die u verstrekt aan derden op het platform. Snappcab.nl is niet aansprakelijk voor de gevolgen van eventuele handelingen die u doet naar aanleiding van een door u opgegeven dienst.


5. Gegevens over u en uw bezoeken aan onze website

Door onze diensten te gebruiken gaat u ermee akkoord dat wij gegevens over u verwerken in overeenstemming met ons Privacy regelement.

Wij gebruiken cookies en andere tracking-technologieŽn op onze websites, zoals beschreven in ons Privacyreglement.


6. Gebruik van de diensten

U gaat ermee akkoord de dienst alleen te gebruiken voor doeleinden zoals toegestaan in de Algemene voorwaarden en zoals toegestaan volgens de toepasselijke wetgeving, regelgeving of algemeen geaccepteerde praktijken of richtlijnen in de relevante rechtsgebieden.

Snappcab.nl is eigenaar van de intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot materiaal gepubliceerd door Snappcab.nl. Al deze intellectuele eigendomsrechten zijn voorbehouden aan Snappcab.nl.

U bent verantwoordelijk voor de geldigheid en nauwkeurigheid van de informatie die u publiceert via Snappcab.nl